Farmasi Yeni Prim Sistemi 2022

Farmasi Yeni Prim Sistemi ve Seviyeleri

Farmasi’de prim sistemi oranları yenilendi. Ayrıca 2022 senesi, Eylül ayından beraber geçerli olan, kazanılacak rakamlar ve oranlar belli oldu. 1500 TL ciro ile kazanmaya başlayacak olan Farmasi üyeleri, 1.500 TL ciroda %8 prim hakkı kazanacaklar. 1.500 TL’de de bu tutar brüt 120 TL’dir.

Farmasi yeni prim oranları %8, %12, %16, %19 ve %23

İlginizi Çekebilir: Farmasi Girişimci Girişi

Farmasi yeni prim TLPuanları; Ekibinizle birlikte kendi puanınız dahil olacak şekilde gerçekleşen ciroya göre Farmasi’den gelir, prim elde etmektesiniz.

  • 1.500-4.999 TL puan arası %8,
  • 5.000-9.999 TL puan arası %12,
  • 9.000-14.999 TL puan arası %16,
  • 1.5000-24.999 TL puan arası %19,
  • 25.000 TL puan ve üzeri %25 prim kazanacaklardır.

Farmasi üyelerine ve kullanıcılarına her zaman, her şeyin en iyisini ve en güzelini sunmaktadır.

Farmasi Prim Sistemi Nasıl İşler?

Farmasi Prim sistemi adil bir şekilde ve kişilerin birbirinin üzerinden kazanma ve benzeri bir yapıya sahip değildir. Günümüzde maalesef bir çok saadet zinciri benzeri sistemler vardır ve bu tarz sistemlerden dolayı bir çok insan mağduriyet yaşamaktadır. Farmasi’nin bu sistemler ile uzaktan, yakından, alakası da yoktur, ilişkisi de yoktur.

Farmasi Prim sistemi işleyişinin adil denmesinin sebeplerinden biri ise prim dağıtmaya ekibin en altından başlıyor olmasıdır ve sistemde bulunan herkesin kendi emeğine yani seviyesine göre prim alması, kazanç elde etmesidir.

Yenilenen Farmasi prim sistemiyle daha kazançlı hale getirilmiştir. Bu belirtilen rakamlar ekip dağılımına göre değişiklik gösterebilmektedir. Adil kazanç da bunu gerektirir.

Farmasi Prim Nasıl Kullanılır?

Farmasi prim 2 şekilde kullanılır. 1. kullanım şekli Farmasi sayfanızdan alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. 2. kullanım şekli ise banka bilgilerini Farmasi sayfanıza yazarak banka hesabınıza yatırılmasını sağlayabilirsiniz.

Banka bilgilerinizi Farmasi sayfanıza kaydederek her ayın 20’sinde primlerinizin ve sayfanızda bulunan nakit tutarını dilediğiniz banka hesabınıza yatırılmasını sağlayabilirsiniz.

Farmasi sayfanıza kaydettiğiniz banka hesabınızın sizin adınıza olması gerekmektedir. Başka isim adına açılmış hesap olması durumunda ödeme gerçekleşmeyecektir. Banka hesap sahibi ile Farmasi sayfa sahibinin aynı kişi adına olması gerekmektedir.

Farmasi primlerinizin sayfanızda bulunması durumunda alışverişlerinizde kullanmak istediğinizde; Farmasi sayfanızdan sipariş onaylarken, en son onaylama aşamasında karşınıza ‘Bakiyemden Kullan’ seçeneği karşınıza çıkacaktır.

Farmasi sayfanızda bulunan prim tutarının 100 TL’nin altında kalması durumunda, banka hesabınıza yatırılmayacaktır. Farmasi sayfanızda bulunan bakiyenize aktarılacaktır. Farmasi primlerinizin 100 TL ve üzeri olması durumunda banka bilgileriniz doğrultusunda ve banka bilgilerinizin doğru olması durumunda sayfanızda belirttiğiniz banka hesabınıza ayın 20’sinde aktarılacaktır

Karşınıza çıkan ‘Bakiyemden Kullan’ kutusuna dilediğiniz rakamı yazarak kullanmanız mümkündür. Örnek vermek gerekirse; Siparişiniz 200 TL tutarında ve 100 TL bakiyenizden kullanmak istediniz. Bu durumda 100 TL ödeyerek 200 TL olan siparişinize 100 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Farmasi’de Prim Nasıl Alınır?

Farmasi’de kişinin prim alabilmesi için 200 TL puan ‘Aktiflik Şartı’nı yerine getirmesi gerekmektedir ve ekibiyle en az 1.500 TL ciro gerçekleştirdiğinde prim alabilecektir. Kişinin ekibiyle yada kişisel olarak 1.500 TL ve üzeri ciro gerçekleştirmesi durumunda prim hakkedişi olacaktır. Farmasi kişisel siparişe de prim vermektedir.

Bazı firmalar kişisel cirodan, yani kişisel alışveriş tutarınızdan prim ödemesi yapmamaktadır, Farmasi ise ister kişisel olsun ister ekiple olsun her durumda prim ödemesi yapmaktadır. Farmasi’de sizin kişisel cironuz da grup cironuza dahildir.

Farmasi Prim sistemi çok sade ve anlaşılır hazırlanmıştır. Karışıklık olacak yada sizin aklınızı bulandıracak hususlar barındırmaz. Farmasi prim sistemi kişiye primi vermek üzere kuruludur, kişinin primini vermemek üzere kurulu değildir.

Farmasi Hızlı Ücretsiz Üyelik Başvurusu

--- İçerik Aracı

3 Yorumlar

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Farmasi yeni prim TLPuanları; Ekibinizle birlikte kendi puanınız dahil olacak şekilde gerçekleşen ciroya göre Farmasi’den gelir, prim elde etmektesiniz.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski