Farmasi Üye OL

Farmasi Üye OL

Farmasi üye ol ile kazançlı iş kapısına giriş yaparak da bugün çok daha fazla kişinin iyi kazançlar elde etmesini sağlıyor. Farmasi üye ol vasıtası ile bir taraftan markanın ürünlerini yüzde 40 (%40), yüzde 30 (%30) oranlarında daha hesaplı fiyatlara sahip olabilir, öte yandan da kendi ekibinizi kurup, kazanç olanağı elde edebilirsiniz. Bu konuda tüm ayrıntıları sizinle paylaşmak istiyoruz.

Farmasi Türkiye çapında en büyük doğrudan satış şirketi olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir. Markanın başarı hikayesi 1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından atılan, ilk ağrı kesici tabletler ve öksürük şurubu formülize edilerek yapılmıştır. Aynı zamanda yanık kremi de geliştirilmiş, seneler içerisinde büyümeye büyük bir sürat ile devam edilmiştir. Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan bir marka olarak helal üretim sertifikalı, çevre dostu ürünleri müşterilerle buluşturmaktadır. Farmasi’nin ayrıcalıkları sadece ürünleri ile değil, aynı zamanda satış sistemi ile de hızla devam ediyor.

Farmasi Üyelik Avantajları

Farmasi üyelik avantajları bi hayli fazladır. Üye olduğunuz taktirde kozmetik ürünlerini katalog fiyatından yüzde 30 (%30)  daha indirimli; DR. Cevdet Tuna ürünlerini ise yüzde 40 (%40) daha indirimli sahip olabilirsiniz.

Üyeliğinizin ilk ayında 200 TL’lik sipariş verirseniz 1 adet Dr. C. Tuna El Dezenfektanı, 1 adet Dr. C. Tuna El Kremi ve 1 Adet Optimal Style Maskara hediye olarak sepetinize otomatik olarak eklenir.

Üyeliğinizin ikinci ayında 200 TL’lik sipariş verirseniz 1 adet 250 ml DR. Cevdet Tuna At Kestanesi, 1 adet Sarımsaklı Şampuan 500 ml, 112 ml Aloevera, 250 ml Masaj Kremi ve misvaklı diş macunu hediye olarak sepetinize otomatik olarak eklenir.

Üyeliğinizin üçüncü ayında 200 TL’lik ürün sipariş ettiğiniz 1 adet Shooter’s Man EDP Parfüm ve 1 adet Hera EDP Parfüm hediye olarak sepetinizde yer edinmiş olacaktır..

Farmasi tarafından tanımlanan hediyeleri almak için herhangi bir prosedür uygulamanız gerekmiyor. 200 TL puan sipariş ile her ay tek seferde de yapılabilir, parça parça da yapabilirsiniz.

Farmasi Prim Sistemi

Kayıt olup, Farmasi üyeliğinizi tamamladıktan sonra etrafınızdaki kişiler ile bir ekip oluşturabilirsiniz. Onları da Farmasiye üye yapabilir, ekip cironuzu artırarak prim sisteminden faydalanabilirsiniz. Prim seviyeleri yüzde 3, 7, 11, 15, 18 ve 21 seviyelerindedir.

Farmasi üyelik ücreti var mı?

Öncelikle Farmasi üyeliğinin Ücretsiz olduğunu belirtmek isterim. Herhangi bir aidat ücreti yoktur. Farmasinin sistemi ile ilgili en çok merak edilenlerden birisi Farmasi üyelik ücreti olmamasıdır. Farmasi’de hiç bir zaman destek bedeli, hizmet bedeli ya da bu tarz hizmetlerden ücret talep edilmez. Bu yönüyle Farmasi üyeleri diğer sistemlerden çok daha fazla ayrıcalıklıdır. Size sadece sistem üzerinden sipariş vermek, üye kaydetmek ve kazan kazan mantığı ile kazanmak kalır. 

Farmasi Giriş, Farmasi Katalog, Farmasi uyelik ücretli mı, Farmasi Girişimci giriş, Farmasi giriş Paketi, Farmasi int, farmasiint gen tr

Ücretsiz Üyelik Başvurusu Yap!

--- Garaj

4 Yorumlar

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Farmasi üye ol ile kazançlı iş kapısına giriş yaparak da bugün çok daha fazla kişinin iyi kazançlar elde etmesini sağlıyor.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil
  3. Farmasi'nin bu benzersiz avantajlarından bende yararlanmak isterim.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski