Farmasiint Kulübü

Farmasiint Kulübü

Kadınlar Kulübü, öncelikle belirteyim ki özellikle kadınları ilgilendiren konularda bilgiler paylaşan önemli bir platformdur. Ülkemizde birçok bayan internet kullanıcısı buradaki yorumları önemser ve paylaşılan fikirlerden yararlanır. Bu doğrultuda Kadınlar Kulübü, Farmasiint için en iyi referanslar arasındadır.

Farmasi  Ürünlerinin Satış Modeli

Farmasiint, network marketing adı altında dolaylı istihdam yoluyla ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştirir. Bu sistemde ürünlerin satışı için mağaza ya da satış noktaları olmadan Markanın ürün satışını yapmak isteyen distrübütörler ile doğrudan satış yapılır. 18 yaşını doldurmuş, her yaştan, her cinsten, her meslekten insan Farmasiint’de satış temsilcisi olarak distribütörlük yapabilir.

Bu işle meşgale eden kişiler hayatını bu işten kazanmak için tam zamanlı ya da ek gelir elde etmek amacı ile yarı zamanlı çalışabilir. Çalışma kişinin kendi hür iradesine kalmıştır. Satışı yapılmış her ürün için distrübütör prim hakkı kazanır. Ayrıca ekip kurarak satış başarısını ve kazancı artırma imkanına da sahipsiniz. Satış başarısı arttıkça farklı gelir kapılarıda doğar.

Konu ile ilgili konu altından daha detaylı bilgilere ulaşabilmeniz için bir bağlantı paylaşacağız. Aklınıza takılanları verdiğimiz bağlantı üzerinden ilgili konunun altına yorum yaparak bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski